Сергій знав, що я поїхала відвідати бабусю, але під час розмови з ним я почула жіночий голос на задньому фоні та вирішила по дорозі перевірити все

У мене був хлопець, ми зустрічалися і вже почали жити разом і планували наше майбутнє весілля. Якось я вирішила відвідати свою бабусю, яка мешкала в іншому районі. Так як я не хотіла залишатися в неї на ніч, я вирішила переночувати у мами і повернутися додому наступного ранку. Я розповіла про це своєму хлопцю Сергію. Я вже була на вокзалі, чекала на таксі, щоб поїхати до мами на ніч. Поки стояла, вирішила зателефонувати Сергію, спитати, як він без мене, чи не сумує. – Привіт коханий. Як справи? – Запитала я.

– У мене все чудово, маленька. А в тебе як? – Все в порядку. Ти один? Сергій запевнив мене, що довкола нікого немає. Але тут я почула жіночий голос на фоні. Я не стала з ним сперечатися телефоном, але відправила йому повідомлення, на яке він не відповів. Сівши у таксі, я попросила водія зробити додаткову зупинку. Я заїхала в нашу орендовану квартиру. Я спокійно зайшла до квартири, адже вони навіть двері не зачинили. Зайшовши до спальні, я побачила , як мій хлопець цілується з якоюсь дівчиною, причому вони вже були в досить відвертих образах!

Advertisements

Закохані мене не помітили, тому я вимкнула світло, а потім знову ввімкнула. Вони здригнулися, а Сергій відразу почав виправдовуватися. Мені було нецікаво, я зібрала речі, бо внизу на мене чекало таксі. Поки я збиралася, на задньому плані зі мною розмовляв Сергій, а та дівчина курила просто в ліжку і навіть не думала виходити з квартири. Залишивши ключі, я сказала, що весілля не буде, і щоб він до мене більше не думав навіть наближатися.

Advertisements

Leave a Comment