Якось увечері до Ніни в гості прийшла Даша вся в сльо зах і почала розповідати, як її покинув чоловік і як до неї домагався чоловік Ніни.

Іноді найвірніші друзі можуть тебе зрадити, гірше за лютішого ворога. Ніна та Даша були подругами зі старшої школи. Обидві жили в одному будинку, були дуже близькими, довіряли один одному всі сеkрети. Коли когось із них кидав хлопець, що в них бувало часто, інша підтримувала її, підбадьорювала. Загалом вони стали опорою один для одного. Так nродовжилося аж до університету. На останньому курсі Ніна знайшла собі хлопця, пощастило їй, у неї заkохався головний красень групи. У нього багато хто був заkоханий, ось тільки вибрав він саме Ніну, що дуже не сподобалося Даші.

Вона пробувала відмовити подругу від зустрічей з ним, весь час називала його «безнадійним, самозакоханим ідіотом», говорила, що він не зможе забезпечити ні себе, ні Ніну, і вона заслуговує на кращого. Ось Ніна її не послухала і незабаром, вона з хлопцем побралися, просто після закінчення універу . Ну, а Даша, за порадою батьків, вийшла заміж за сина сусідки, не найкрасивішого, звичайного хлопця. Розбіжності подружок не завадили їхній дружбі, вони ще багато спілкувалися, Даша стала хрещеною для дітей Ніни. Ось тільки одного вечора, повернувшись з роботи, чоловік Ніни був явно роздратований. — Клієнт nоганий попався?

Advertisements

— Запитала Ніна. — Клієнтка. Забий, я спати, добраніч, мила. Ніна вирішила не nродовжити розмову та зробила так, як сказав чоловік. Наступного дня до неї прийшла Даша вся в сльо зах, почала розповідати, як її покинув чоловік і як до неї домагався чоловік Ніни. Ось тільки Ніна не могла повірити; її чоловік був гарною людиною і не міг так вчинити. Вона вирішила поговорити з чоловіком, однак той, ніби знаючи, що на нього чекає, приніс з роботи запис з камер. На відео багато не потрапило, звичайно, але звук був, і самій Ніні стало зрозуміло, що від горя втрати чоловіка, швидше за все, Даша почала кокетливо натякати чоловікові подруги, щоб той провів її додому, ось тільки той трохи грубим тоном відмовився, на що Даша обізвала його гидкими словами і пішла. Ніна не могла повірити своїм вухам, але їй було сумно, що така рідна їй людина могла так з нею вчинити.

Advertisements

Leave a Comment