Чоловік Василіси одного разу заявив, що він збирається подати на роз лучення і жити в цьому будинку з Діаною. Але він не розумів, що у Василинси зовсім інші плани.

Перший шлюб Василіси був невдалим. Вони з Юрою прожили разом сім років. А потім якось вона прийшла додому і виявила всі свої речі у передпокої. -Юра, що це все означає? -Це означає, що тобі треба з’їхати. Сюди переїде Діана. Я хочу жити з нею. Чоловік серйозно розраховував на те, що Вася так легко поступиться спільно нажиту квартиру чоловікові та його kоханці. Як би не так. Вася подала на роз лучення. Трикімнатну квартиру поділили навпіл. Вася додала на цю суму трохи грошей та куnила однокімнатну квартиру в центрі.

Після невдалого шлюбу Вася була дещо розчарована у протилежному полі, тому вважала за краще присвятити час кар’єрі та собі. Вона часто згадувала батька. У неї з татом були дуже близькі стосунkи. Вона була улюбленицею батька. Він завжди мріяв про доньку, і після двох синів наро дилася Вася. Він був у нестямі від радості, дуже балував єдину дочку і в усьому підтримував. Його втрату Вася пережила важко. Він був найпершим і найважливішим чоловіком у її житті, який любив її найбільше. Зараз вона часто відвідувала моrилу батька, сідала там і розповідала йому про зміни у своєму житті. Якось вона чекала Ольгу в квітковому магазині.

Advertisements

Ольга – її подруга. Її зміна мала закінчитися за півгодини. Раптом у магазин увійшов чоловік. Побачивши його, Вася завмерла. Він був дуже схожий на її батька. Ольга теж здивувалася. Вона теж помітила схожість. -Добрий день. Мені потрібно підібрати букет для мами. Напевно , їй найбільше сподобаються троянди. Поки Ольга збирала квіти у букет, чоловік оглядав навколишнє оточення, раптом його погляд завис на Василисі. Коли Вася вийшла з крамниці, він чекав її на вулиці. Він перший підійшов, щоб познайомитись, а потім запросив на побачення. Саме з Ігорем вона набула справжнього щастя.

Advertisements

Leave a Comment