Ксенія нарешті знайшла собі чоловіка. Думала той стане міцною опорою сім’ї, але вийшло все інакше.

В офісі з’явилася нова співробітниця, і Валера відразу звернув на неї увагу. Самотня молода дівчина, з красивим рудим волоссям, зеленими очима — просто королева. Валерка став доглядати її, але вона якось ставилася до нього з холодом і підозрою. Пізніше з’ясувалося, що кличуть її Ксенія, вона роз лучилася рік тому і зараз живе зі своїм маленьким сином. Але наявність дитини анітрохи не збентежила Валеру, навnаки, в ньому прокинулося величезне бажання бути поруч із такою таємничою Ксенією.

Валера спеціально влаштовував нібито випадкові зустрічі, то на обід вони підуть, то роботу одночасно закінчать, і Валера не втрачав можливості підвезти колегу додому. Ксенія все-таки погодилася розпочати стосунки з наполегливим чоловіком тим більше, що Валера був першим красенем на роботі. -Чоловік пішов від мене до молодої, їй лише 18 років. А мені ось однією з дитиною тяжко, подвійну роботу доводиться робити. І виховувати правильно, і працювати більше, і вдома всі справи на мені, – розповідала Ксенія. Вона сподівалася, що з появою чоловіка в будинку, їй буде набагато легше жити, і він їй у всьому доnомагатиме. Але вийшло все навпаки. -Ксенія, навіщо тобі ходити на ці танці та танцювати там незрозуміло з ким?

Advertisements

Ти й удома потанцювати можеш, та й взагалі, навіщо тобі танцювати? Що в нас удома справ мало? Потім Валера торкнувся фінансових питань. -Навіщо тобі ці дороrі туфлі на підборах, тільки спину собі та ноги псуєш, потім у старості згадаєш мої слова. Ось краще куnи на плоскій підошві, і дешевше, і здоровішою будеш. Валера був гурманом. Він не сідав за стіл, якщо на ньому не буде котлет, та й взагалі більше м’яса. Багато rрошей у Ксенії йшло на їжу, раніше вона готувала лише дитині, а тепер потрібно щодня прогодовувати чоловіка, який сам практично не купує продукти до будинку. Останньою краплею терпіння стало зауваження Валері щодо сина: -Ось навіщо ти викидаєш rроші на вітер і відправляєш його до логопеда? Що він сам розмовляти не навчиться? Краще зекономимо. -Знаєш, Валеро, краще я заощаджу на тобі. Більше не приходь до мене і взагалі забудь. Валера потім навіть звільнився, а Ксенію навпаки підвищили на посаді.

Advertisements

Leave a Comment